Handlekurv
0

Terapi info

Svava holder til på Skøyen, Drammensveien 155
Terapi kan bookes mandag til fredag klokken 08.30-16.30

Online terapi kan skje på Teams, Facetime, Zoom, Google Meet og mobil. Vennligst gi Svava beskjed om hvilken plattform du foretrekker.

Korona restriksjoner: Ha på munnbind i felles områdene. Sprit eller vask hendene ved ankomst og hold meteren. Alle overflater vil bli vasket mellom hver tarapi.

Parterapi

I par-relasjoner får vi virkelig testet oss selv. Par relasjoner kan gjøre oss sterkere eller bryte oss ned. En par-relasjon fungerer ofte som en spiral, hvis den er destruktiv så vil den dra dere mer og mer ned og få frem det verste i begge.

Les mer

Én til én terapi

Det kommer en periode i alles liv når man får behovet for å rydde opp i gammel bagasje. Ofte har vi levd livene våre for å blidgjøre andre, smilt selvom vi er sure, tatt hensyn til andres behov og ikke prioritert oss selv.

Les mer

Barneterapi

Ofte så bærer barn og unge på et traume som hindrer dem i å sosialisere og utvikle seg. Det er viktig å få ryddet vekk traumene så barnet slipper å bære på det og hindre at traumene skaper unødvendige følgefeil.

Les mer

EQ-terapi

Ofte er det godt å snakke om det som er vondt, men vil vi ha endring så trenger vi å jobbe dypere. Underbevisstheten styrer oss hele tiden og ofte på en destruktiv måte.


De fleste av oss har blitt programmert som barn til å tro at vi er mest verdifulle og fortjener kjærlighet kun når vi gjør som andre vil.


Setninger som "det er ikke noe å gråte for", "slutt å vær så sur", "alltid skal du bli så sint" har ført til at vi har sluttet å stole på følelsene våre. Vi har lært at det jeg føler er feil.

Ingen tåler mine følelser. Det er best å pakke vekk følelsene mine, de er bare i veien.


Det om er skummelt med å pakke vekk følelsene er at vi er følelsene våre. Når vi pakker vekk følelsene våre mister vi også kontakten med hvem vi er og hva som er godt for oss. Livet blir fort veldig trist og ensomt når vi ikke vet hvem vi er.


Følelsene og egenkraften har alltid vært med oss. De har bare måttet bli pakket vekk. Våre omsorgspersoner evnet ikke å møte følelsene våre og derfor har vi måttet beskytte oss selv ved å skjule kraften og følelsene våre.


EQ-terapi hjelper kroppen og sinnet vårt med å føle oss trygge nok til å tørre å åpne opp for følelsene våre og egenkraften vår. Når følelsene og kraften vår får fylle oss vil selvfølelsen, selvtilliten og egenkjærligheten komme av seg selv.

Det vil være lettere å være deg, ta gode valg for deg og livet vil bli fylt med mer glede og kjærlighet.