Handlekurv
0

Svava

Svava er født i Norge og har røtter fra Island. Hun er gift, har tre barn og en hund. Hun har vokst opp i Lommedalen og bor nå på Bygdøy. Svava har en Bachelorgrad i media og kommunikasjon fra England og Australia. Hun har tatt tre års EQ-terapeut deltidsstudium på EQ institute.

Hun jobber som terapeut og er lærer ved EQ institute. Svava er også foredragsholder og forfatter. Hun har gitt ut 7 barnebøker og en e-bok. Svava har utviklet konseptet Smokkeprinsessen som hjelper barn med å slutte med smokk. Svava er kreativ og har et stort hjerte. Hennes prosjekter og terapier berører, og smilet sitter løst.

EQ terapeut Svava

Svava har lang erfaring som terapeut. Hun jobber også ved EQI som lærer for å utdanne EQ terapeuter. Svava er en av de terapeutene som har lengst og mest erfaring innenfor EQ terapi i hele Norge.

Hun ble ferdig utdannet i 2012. Siden den gang har hun gitt én til én terapier og hatt par i terapi.

Hun har hjulpet hundrevis av mennesker med å få mer ro og trygghet i livet sitt, og finne kraften og egen-kjærligheten som bor i oss alle.

Det beste Svava vet er å kunne hjelpe andre blomstre og bli mer tro mot seg selv. Hun tror at vi har alt vi trenger i oss. Dessverre har vi fått høre at vi ikke er gode nok som vi er, trodd på det, og satt lokk på flere av våre følelser og egenskaper.

Du har trengt de lokkene for å overleve barndommen, men nå hindrer lokkene deg i å leve ditt liv. Med hjelp fra Svava blir lokkene fjernet og det blir lettere å være hele deg.

EQ terapi

Ofte kan det være fint å prate om det vonde, men det er ikke alltid nok. Vi bærer alle på sår og vonde minner som påvirker oss. Sårene våre og minnene kan føre til at vi ikke tør å bygge nære relasjoner i frykt for å bli såret igjen. Minnene om å bli avvist kan føre til at vi bærer på masker og verneskjold.

Vi har alle forskjellige mekanismer for å beskytte oss. Vi har trengt disse beskyttelsene for å overleve, men etterhvert blir beskyttelsene til hindringer. Hindringer som stopper oss i å oppleve vårt potensiale.

Med EQ terapi jobber vi med underbevisstheten. 

Den som får terapi lukker øynene og kjenner etter hvordan det føles i kroppen.

Underbevisstheten snakker gjennom kroppen. Har du en klump i magen, er det vanskelig å trekke pusten helt ned i magen, føles kroppen stiv eller delt?

Hva prøver kroppen din å fortelle deg?

Svava går i dybden på hva den klumpen i magen og stivheten i kroppen handler om. Som oftest handler det om noe som skjedde i barndommen eller en opplevelse kroppen opplevde som traumatisk.

Når kroppen får uttrykt seg og følelsene knyttet til minnet blir forløst blir det mer plass til trygghet, ro og kjærlighet.

EQ terapi jobber med å forløse gamle følelser så det blir mer plass til at du kan være deg.


Bestill terapi time

Bestill terapi time

1750,- / for parterapi     |    Fra 1200,- / Én til én terapi

Parterapi

I par-relasjoner får vi virkelig testet oss selv. Par relasjoner kan gjøre oss sterkere eller bryte oss ned. En par-relasjon fungerer ofte som en spiral, hvis den er destruktiv så vil den dra dere mer og mer ned og få frem det verste i begge.

Les mer

Én til én terapi

Det kommer en periode i alles liv når man får behovet for å rydde opp i gammel bagasje. Ofte har vi levd livene våre for å blidgjøre andre, smilt selvom vi er sure, tatt hensyn til andres behov og ikke prioritert oss selv.

Les mer

Barneterapi

Ofte så bærer barn og unge på et traume som hindrer dem i å sosialisere og utvikle seg. Det er viktig å få ryddet vekk traumene så barnet slipper å bære på det og hindre at traumene skaper unødvendige følgefeil.

Les mer